Přihlášení:    Zapamatovat si mě

Registrace / Nové heslo

Patricia

Patricia

Hodnocení

Počet zobrazení dnes: 7
Počet zobrazení celkem: 72460

Hodnoceno: 73x
iDJ rank: 0

Celkové umístění v žebříčku: 2320

Datum registrace: 28.04.2008
Naposledy online: 03.02.2014 v 20:50:07


Aktuality

06.02.2013 - Zde muzete zakoupit aktualni track Patricia-Salomoun original mix
http://www.shazam.com/music/web/album?id=50940358

http://www.myxer.com/ringtone/id/17558243/Patricia/Salomoun-Original-Mix/

https://www.djdownload.com/mp3-detail/Patricia/Salomoun/Illusion+Music/5281708

http://www.amazon.co.uk/Salomoun-Original-Mix/dp/B007X1U2MU

a sposta dalsich serveru jí nabizi...

25.08.2010 - Nové sety!
Byly přidány nové sety - trance a progressive promo pro rok 2010!

07.08.2010 - Nová hudba
Byla doplněna produkce DJane Patricie! Již delší dobu slibovaná aktualizace tracků je konečně tu a Vy si můžete poslechnout více jejích tracků. Další budou brzy následovat



Kontakt

ICQ:
Telefon:
URL:
Okres: Brno-město
Pohlaví: Žena


Videa





Adresa tohoto profilu


Embed kód přehrávače

Chceš si vložit idj.cz player do svých stránek? Stačí zkopírovat tento kód!


Spříznění DJs

alexx van den berg alexx van den berg
28.04.2008

E-MOTION E-MOTION
28.04.2008

Jerry Jerry
28.04.2008

Michael Burian Michael Burian
28.04.2008

Orbith Orbith
28.04.2008

Jet Fever Jet Fever
28.04.2008

Boss Boss
28.04.2008

Hydrophonic Hydrophonic
28.04.2008

JORDY JORDY
28.04.2008

Michael C Michael C
28.04.2008

Neuro Neuro
28.04.2008

nuff nuff
28.04.2008

Sony Vega Sony Vega
28.04.2008

Javas Javas
28.04.2008

Michal Poliak Michal Poliak
28.04.2008

johnyFNK johnyFNK
28.04.2008

berry.dj.junior berry.dj.junior
28.04.2008

LayDee Jane LayDee Jane
28.04.2008

Butch3r from Hell Butch3r from Hell
28.04.2008

Coitus Exitus Coitus Exitus
28.04.2008

Martin Kepy Martin Kepy
28.04.2008

Ambitech Ambitech
28.04.2008

Mitcheek Mitcheek
28.04.2008

Andrea Fiorino Andrea Fiorino
28.04.2008

Andrew Carp Andrew Carp
28.04.2008

Beksy Beksy
28.04.2008

Jeaniss Jeaniss
28.04.2008

32nd May 32nd May
28.04.2008

B.UNQ! B.UNQ!
28.04.2008

Brooklyn / Juanita Juarez Brooklyn / Juanita Juarez
28.04.2008

Michael Scuberman Michael Scuberman
13.05.2008

Bubbles Bubbles
25.09.2008

Deivis Deivis
30.09.2008

cuba6 cuba6
05.11.2008




Přátelé

KAIX KAIX
28.04.2008

DJ Tomstar DJ Tomstar
28.04.2008

Skein Skein
28.04.2008




Tagy-Textace

djane producent progressive house tech-house trance progressive






Akce

Žádné akce...


Galerie

2013 2013 2013



2001 - Patricia vstupuje na hudební scénu pod agenturou May Bee Production CZ, která již dnes neexistuje; byla zaměřená na styl Techno, Tech-Trance, nutno podotknout ze hrála pouze z Vinylů.

2002 - Má možnost vystupovat na významných eventech tohoto roku po celé ČR

2007 - Ukončení spolupráce s May Bee Production CZ, stavá se rezidentkou brněnského klubu 7.Nebe kde pořádá vlastní eventy. V tomto roce se začíná více zajímat o hudební styl Trance.

2008 - Rok 2008 je pro Patricii milníkem, kdy začíná s produkcí ve spolupráci s méně známými českými producenty. Výsledkem je track s názvem "See you again", který je prezentován na hudební stanici Óčko v pořadu Frisbee a vydán na labelu Illusion Music.

2009 - Ve spolupráci s Iary D vydán track "People are flying high". Po dohodě s domovským klubem 7.Nebe pořádá roční tour po menších klubech celé České republiky.

2010 - K práci na dalším tracku přizván Jordy a zpěvačka Mia. Výsledkem je track s názvem "What I found" jenž se těší oblibě u domácích i zahraničních DJ's (např. Ronski Speed)

2011 - V kooperaci s bookingovou agenturou House Import probíhá tour po klubech Slovenské republiky s názvem "Patricia 4 you" (Duplex Bratislava, Lapáš club Ibiza Žilina, Zio Spišská Nová Ves)

2012 - Vzhledem k úspěchu předchozího tracku pokračuje spolupráce s Jordy a je vydán track "Happy to be". Ve stejném roce je vydán track produkován výhradně Patricií - "Salomoun" (vydáno na labelu Illusion Music). Vystoupení v polském klubu Planeta, Stalowa Wola.

2013 - Na základě pozvání od Epic Production sídlící na Ibize vystupování na boat parties a po menších klubech na tomto světoznámém ostrově.
Ibiza 2013

2014 - Natáčení videoklipu k novému tracku "Patricia & Iary D feat. Eila - Everyday", který odvysílá hudební televize v Německu 3.Března.


Discografie:

2008 : Patricia & Iary D - See you again
See you again on Youtube

2009 : Patricia - People are flying high
People are flying high on Youtube

2010 : Patricia & Jordy feat. Mia - What I found
What I found on Youtube

2012 : Patricia & Jordy feat. Steklo - Happy to be
Happy to be on Youtube

2012 : Patricia - Salomoun
Salomoun on Youtube

2014 : Patricia & Iary D feat. Eila - Everyday
TBA

2014 : Patricia & Iary D - New Age
TBA

Diskuse

Michael Vobrazek Michael Vobrazek
01.02.2012 v 17:00:14

skvele vystavene skladby

Jacob Cross Jacob Cross
05.05.2011 v 15:07:53

pekna prace What I Found :)

SandraR SandraR
21.06.2010 v 21:57:39

:-) tak už jsem i tady :-))








 rave.cz | idj.cz | musiclist.cz | finlist.cz