Přihlášení:    Zapamatovat si mě

Registrace / Nové heslo

T.C.O. / Wazzotic Rec. / Tuzexx.cz

T.C.O. / Wazzotic Rec. / Tuzexx.cz

Hodnocení

Počet zobrazení dnes: 1
Počet zobrazení celkem: 19163

Hodnoceno: 12x
iDJ rank: 0

Celkové umístění v žebříčku: 2989

Datum registrace: 28.04.2008
Naposledy online: 30.09.2012 v 23:21:54


Aktuality

27.08.2009 - Informace ke Cosmix Techno Ride!
Na webu www.tuzexx.cz najdete aktuální důležité informace k blížícímu se dalšímu dílu legendárních parties Cosmix - Techno Ride. Mrkejte na rozhovory, tiskovky a čekejte taky nějakou tu soutěž...

07.08.2009 - Další díl Cosmixu ponese podtitul Techno Ride...
... a díky pozvaným hostům to bude skutečná techno jízda. Posuďte sami - slovenský techno harcovník DJ Boss a k němu jihomoravští techno bijci Liner, Thomas Layer a Mec Martyn. To už je služná grupa zkušených DJs, kterým techno na všechny způsoby prostě tepe v těle pěknou řádku let. V line upu tyto pány doplní ještě MilanK, Barf, T.C.O. a D!Rock live z pořádající agentury Tuzexx.cz a celý mejdan tak bude protknutý dalšími různými hudebními laskominami. To všechno v KD Pasohlávky v termínu 18.9.2009 a jen za kilo. Takže se tam uvidíme a už teď se na Vás všechny těšíme (:

15.07.2009 - Nový DJ set
V sekci setů přibyl záznam mého vystoupení na festiválku Open Air Valley 2009 v Drahanech. Stahujte, slechujte, užijte, hodnoťte, prostě si to dejte do uší (:



Kontakt

ICQ: 210716199
Telefon:
URL:
Okres: Brno-město
Pohlaví: Muž


Videa





Adresa tohoto profilu


Embed kód přehrávače

Chceš si vložit idj.cz player do svých stránek? Stačí zkopírovat tento kód!


Spříznění DJs

D!ROCK LIVE D!ROCK LIVE
28.04.2008

Carl King Carl King
28.04.2008

funkatron funkatron
28.04.2008

acustic terrorist acustic terrorist
28.02.2009

milank milank
28.04.2008

BÄRF BÄRF
28.04.2008

Peter Wünsch Peter Wünsch
28.04.2008




Přátelé

KAIX KAIX
28.04.2008

Ewža Ewža
28.04.2008

Skein Skein
28.04.2008




Tagy-Textace

brno deep house disco electro italo disco minimal netlabel records techhouse wazzotic






Akce

Žádné akce...


Galerie

Wazzotic Records New Logo Ve Vídni T.C.O., Fly, Mindhole, Off Pop (PL) T.C.O., Insect Elektrika - Summer Fields, Envelopa, Olomouc



DJ T.C.O.
(Wazzotic Rec. / Tuzexx.cz / Le.Clic:Electronique)

"Superkrystalický minimalistický řezník", DJ, producent, zakladatel a nejvyšší boss netlabelu Wazzotic Records, hudební a filmový žurnalista a dopisovatel odborných internetových médií, pořadatel akce Le.Clic:Electronique, člen brněnské bandy Tuzexx.cz, spolupořadatel akcí Cosmix, La Fete a AutreTon, milovník kvalitního vína a gurmán, filmový nadšenec, marketingový a PR geek, sociální a velmi družný typ, bonviván, ukecánek, urejpálek a možná ještě něco víc (:

Minimalu jako hudebnímu stylu se věnuje už zhruba od roku 2001, není tedy rychlokvaškovým výplodem aktuální moderní éry minimalu ve světě, ani se však nepovažuje za průkopníka a zakladatele minimalu u nás. Jen rád hraje to, k čemu má jistý citový vztah. Před poznáním minimálnějších zvukových lahůdek se věnoval elektru a technu. Od roku 2004 je členem brněnské DJské skupiny Tuzexx.cz.

Je propagátorem digitalizace hudby a i z toho důvodu založil v listopadu 2006 netlabel Wazzotic Records, kde vydává tvorbu světových umělců zcela zdarma a který si za poměrně krátkou dobu získal respekt a prestiž nejen v České republice.

Vystoupil na celé řadě akcí především na Moravě, podíval se ale také do zahraničí. Jeho sety jsou kompozicemi prvků minimalu, clicks´n´cuts, electra, idm, techna, techhouseu, housu, deep housu, lounge music a dalších různých neškatulkovatelných zvuků. Ve svém živlu je především v klubovém prostředí, kde panuje více rodinná atmosféra, rád si ale zařádí také za mixpultem větších akcí. Má radost, když jeho hudbu lidé vnímají, vstřebávají, nechávají do sebe vniknout a předávají dál (:

Věnuje se také vlastní hudební tvorbě, kterou prezentuje pod pseudonymem STR_MQT (čti star maket...) a také v této oblasti má za sebou již několik zajímavých počinů.

Diskografie:
2006 - STR_MQT - EP01 (wzr001)
2006 - VA - We Are Wazzotic (wzr002) - "Delbert Grady"
2006 - Karri O. - Memory and Reality (wzr003) - "Round The Reef (STR_MQT's Drowned Mix)"
2007 - VA - Another Steps (wzr004) - "Schattenspiele"
2007 - Markus Masuhr - Kakadu Man (wzr005) - "Kakadu Man (STR_MQT Remix)"
2007 - Ferik - Micromix 106 (micromix-v106) - "Schattenspiele"
2007 - Tom Larson - Minimal Auch Ohne Schal Part 2 (lz034) - "Girls Camp"
2007 - VA - Various Artists EP (PSL:02-011) - "Half Cut"


www.idj.cz/tco
www.myspace.com/zyneakatco
www.wazzotic-records.com
www.tuzexx.cz

Diskuse

Hasky Hasky
05.12.2011 v 08:16:18

Dobrá prácička-to sa musí nechať

Nisiru Nisiru
06.05.2010 v 13:28:54

Cauko Zbynku

Mam na teba prosbu tykajucu sa wazzotic records ja (Nisiru, Funkyshitmafia) spolu s Fakin Hipi vedieme net label www.afera.sk
Vsimli sme si, ze wazzotic je uz necinny a chceli by sme spravit reediciu nasich starych releasov
ktore boli na Wazzoticu, okrem toho by som ta velmi rad poprosili ci by si mi neuploadol aj ostatne releases, pretoze tam boli zaujimave releases.

Inak, okrem toho produkujes este?

Ak hej, nespravil by si nejaky remix pre nas?

kukni si web:

www.afera.sk

celkom zaujimave releases su tam, inak dlho sme spolu nekomunikovali, kedze neviem ci este chodis na myspace svoj, inak si na facebooku? Ak hej tak ja som tam Peter Nisiru Jurisin

S pozdravom

Peto aka Nisiru
www.afera.sk
www.myspace.com/nisirudj


fiLo fiLo
16.05.2009 v 11:50:06

zdravim, taktiez dik za add a nech sa dari ;)








 rave.cz | idj.cz | musiclist.cz | finlist.cz